kaZantip - Vierpersoonskamer - comfort - p.p.p.n.
v.a. € 51,25
Boek nu: vierpersoonskamer, eigen badkamer, airco en viZa.
kaZantip entrance ticket
v.a. € 99,00
kaZantip entree ticket (ofwel viZa)
kaZantip - Vierpersoonskamer - Myrnyi - p.p.p.n.
v.a. € 29,00
Vierpersoonskamer - Mirnyi - p.p.p.n.
kaZantip - Vierpersoonskamer - economy - p.p.p.n.
v.a. € 32,00
Low-budget, kamer, viza en feest!
Even geduld...
||KaZantip Live Sets
Live Sets Z20 - Z19 - Z18
||KaZantip ervaringen

Verslag kaZantip op DJguide.nl 
Met dank aan één van onze reizigers vorig jaar. 

BNN op kaZantip
Spuiten en slikken kazantip

kaZantip Wiki

kaZantip op ResidentAdvisor
#
2 festival voor 2013! 

||Befooz 2016

Befooz of kaZantip 2016.

Het project DanceDestination is klaar! Een paar jaar organiseerden we toffre tripjes naar het langste en mischien wel het gekste festival ter wereld, kaZantip. De ontwikkelingen op de krim hebben kaZantip én ons project moeilijk gemaakt. Tijd om er een punt achter te zetten. Wél volgen wij kaZantip / Befooz op de voet en zijn we komende zomer weer van de partij. 

Informatie uit eerste hand: http://vk.com/z29ru of https://www.facebook.com/kazantip.official/
 

||kaZantip becomes BEFOOZ

Kazantip wordt BEFOOZ


Privjet BEFOOZ! Zoals elk jaar is het nieuws rondom kaZantip vaag.. ondertussen is Nikita bezig met nieuwe plannen. Officieel weten wij nog weinig maar het lijkt erop dat kaZantip (of nee, BEFOOZ) dit jaar weer op de Krim zal zijn.. net als twee jaar geleden op de prachtige witte stranden van de Zwarte Zee bij Popovka. Gaaf! Wél is het nu Rusland, dus visum fixen en vlucht boeken. Dit is wél voor de festival gangers onder ons die een riscotje willen nemen want een line-up is er (tradioneel) nog niet & officiele reactie van de organisatie wachten we ook nog op. 


||kaZantip Anaklia

kaZantip Anaklia: from 20 to 30 August 2014.

Where to stay??

Major celebrations: Apotheosiz # 1 (August 23) and Apotheosiz # 2 (August 30). 
The dates are set exactly and will not change.
The map of kaZantip republic  2014

Kazantip Z22 will be held in Anaklia. It's a new youth resort in Georgia on the Black Sea. Coordinates: Latitude: 42 ° 23'56 .3 "N (42.398976), longitude: 41 ° 33'19 .5" E (41.555427)

||kaZantip 2014 naar Anaklia - Georgië

kaZantip Festival verhuist in 2014 naar een nieuwe locatie.

kaZantip 2014 is dit jaar van 20 augustus tot en met 30 augustus. Vanwege de politieke onrust in de Oekraïne verhuist kaZantip Festival deze zomer van Popovka in Oekraïne naar Anaklia in Georgië. (MAPS)

kaZantip 2014, voor sommigen beter bekend als Z22, zal dus niet worden gehouden in het Oekraïense Popovka maar in het Georgische Anaklia. Dit is net als Popovka een stad aan de Zwarte Zee kust.
 
De geruchten gingen al enkele weken. Het begon met een foto van Nikita op het vliegveld van Georgië – de directeur, of president, van het festival was daar voor onderhandelingen met de Georgische overheid.
 
De data voor kaZantip 2014 veranderen ook. kaZantip 2014 zal starten op 20 augustus en eindigen op donderdag 30 augustus aldus de organisatie van kaZantip festival.
 
De line-up blijft hetzelfde en ook het beroemde ‘visa’, zoals het entree ticket genoemd wordt veranderd niet qua prijs of geldigheid. Georgië kent geen visumplicht wat reizen naar de nieuwe bestemming eenvoudiger maakt dan de reis naar Popovka.
 
Dit hebben de mensen van http://www.dancedestination.nl, frequente kaZantip bezoekers, vernomen van de organisatie van kaZantip Festival en wordt ook uitgelegd via een nieuw bericht op de Russische TV en in het laatst geüploade filmpje op het officiële YouTube kanaal https://www.youtube.com/user/kazantiptv.

De voordelen voor jullie op een rij:
· Geen ontraden reisadvies
· Geen protesten en geen instabiele politieke situatie
· Geen VISA benodigd om het land te mogen betreden
· Betere accommodaties
· Ongelooflijke hospitaliteit van de inwoners van Georgië
· Heerlijk eten en drinken
 
Wij zijn volop bezig met het regelen van accommodaties voor jouw bezoek aan kaZantip 2014.

Hierover snel meer.

||Line up kaZantip 2014
LINEUP: PART ONE

LOCO DICE / MARTINEZ BROTHERS / SETH TROXLER / MACEO PLEX / DANNY DAZE / PAN-POT / TINI / GUTI / HECTOR / RICARDO VILLALOBOS / ZIP / SONJA MOONEAR / DIXON / AME / HENRIK SCHWARZ / MARCUS WORGULL / MARCO CAROLA / LEON / LUCIANO / REBOOT / DANDY JACK / DUBFIRE / HOT SINCE 82 / JOSEPH CAPRIATI / ART DEPARTMENT / CLAUDE VONSTROKE / JUSTIN MARTIN / EATS EVERYTHING / JAMIE JONES / LEE FOSS / RICHY AHMED / AUDIOFLY / M.A.N.D.Y / LEE BURRIDGE / / GUY GERBER / MARTIN BUTRICH / DJ TENNIS / DYED SOUNDOROM / DAN GHENACIA / SHONKY / RHADOO / PETRE INSPIRESCU / RARESH / LAURENT GARNIER / NILS FRAHM / INFECTED MUSHROOM
||kaZantip 22 - 31 juli tot en met 14 augustus 2014
||kaZantip 2014

Awesome!! Je kunt minister van kaZantip worden. Ja.. ook als je Nederlander bent. Gewoon een origineels ministerie verzinnen en HIER met je mede festivalgangers delen. Wie weet wordt jij wel de mininster van je zelfverzonnen ministerie. 

Early Bird tickets kaZantip 2014

Prezident Nikita I geeft ze weg! De data van kaZantip 2014 zijn bekend gemaakt. 31 juli tot en met 14 augustus. In kaZantip is géén opstand.. alleen maar liefde. Om dit te vieren zijn de early bird tickets maar 99 euro. Je kunt ze tot februari bij ons aanvragen of via de Oekrainse site. Onder ons: voorgaande jaren verlengde de organisatie de deadline van de early bird wel steeds met één dag.

Iets over kaZantip 2014.

Het festival kaZantip word ook wel de Republiek-KaZantip genoemd. Het is een house-, techno- en dancefestival dat twee weken duurt van de laaste dag van juli tot half augustus. Het festival trekt zo’n 150.000 bezoekers. Het wordt gehouden op de Krim in Oekraine. Lekker ver weg van alles.. Tijdens het openingen en sluitingsfeest draaien 's werelds beste DJ’s. In de replubliek KaZantip zijn verschillende  stages, allerlei barretjes en restaurants, kitesurf verhuurpunten en veel ruimte voor creativiteit.
 

Bij ons of op de site van kaZantip kun je de tickets bestellen. 

||Your destinations across Europe

DanceDestination.nl weergeven op een grotere kaart
||kaZantip 22 - 31 juli tot en met 14 augustus 2014

KaZantip / Crimea / Popovka / augustus 2013

||Twitter
||Dance Destination! kaZantip, festivals & clubbin' breaks to Eastern Europe

Beste festivalganger, goed dat je deze site gevonden. Tot voorkort vond je ons via bookkazantip.nl. Wij verzorgden reizen en tickets naar kaZantip republic 2013.. Inmiddels vind je hier alle info die je nodig hebt voor een ultieme trip naar kaZantip maar ook voor een weekend naar Moskou, St. Petersburg of Kiev. Je vindt info rondom vluchten, appartementen en transfers. Ook vind je antwoord op veelgestelde vragen. Je kunt kiezen voor een weekendje van drie dagen (veel te kort…). Maar ook voor een paar weken! We bieden accommodatie tijdens de weken dat het festival duurt. Als Nederlandse reisorganisatie zorgen wij samen met de mensen in Popovka dat je een onvergetelijke tijd zult hebben! Deze site is bedoeld om je reis te boeken naar kaZantip in Oekraine. Op de site kaZantip.net vind je de algemene informatie over het festival zoals de line-up, nieuwe stages, barretjes, shows en ander nieuws over kaZantipa in Oekraine. Ook kun je ons op twitter volgen via @party_east...
Nieuwsgierig? Het festivalterein aan de Zwarte Zee.. webcam!! 

||gratis ticket kazantip
Last year kazantip gave away free tickets to girls from Belarus. Now the prezident is even more generous. 
This year they give free viza for all Ukrainian girls.. http://kazantipa.net/lu 


Step I: Prezident Nikita's message  Step 2: sign in                 Step 3: Name & pp #
      
Then you are signed up for a free kaZantip entrance ticket. 
||The Truth About KaZantip Republic
© 2013 - 2017 copyrights Mevo Reizen & Click-Designs|Disclaimer